Professzionális légi és kézi kamerás felvétel készítés - Filmipari / TV / Reklám és Rendezvény videó szolgáltatás

2017. november 7., kedd

Eszközpark fejlesztések...

Hála az erős idei évnek és a komoly megrendeléseket tartogató 2018-as forgatási szezonnak egy igen jelentős eszközpark fejlesztést sikerült még az év vége előtt véghezvinni a vállalkozásban. Több fronton történtek komoly változások.
A legkomolyabb változás a drón flottát érintette, melynek következtében egy komplett DJI Inspire 2 drón rendszer érkezett amely egy DJI X5S kamerát kapott. A szett a jelenleg a piacon kapható legkomolyabb és legjobb integrált drón kamera rendszer, amely Hollywood színvonalú felvételek készítését teszi lehetővé. Elérhetővé vált a RAW (tömörítetlen) mozgókép rögzítés, ami meglehetősen nagy rugalmasságot biztosít az utómunka során. Természetesen a szett az összes kiegészítőt is tartalmazza a teljesség igényével, két távirányító, rengeteg akkumulátor, töltők, Follow focus, hatalmas profi koffer...stb.
A kézi kamera fronton is történt fejlesztés. A DJI Ronin-M stabilizátor rendszer egy új (teljes kör) markolatot kapott, ami rugalmasabb és sokoldalúbb fogást és kamera mozgást tesz lehetővé. Érkezett egy ATOMOS Ninja Inferno SSD rögzítővel ellátott profi filmes monitor is, mely szintén a RAW rögzítést támogatja a GH4R és GH5 kamerákból.


Beszerzés alatt van egy világszínvonalú stúdió számítógép 4K monitorokkal, ami a meglévő és új jogtiszta szoftvereknek ad stabil hátteret. Ehhez érkezik egy filmipari fényelő konzollal ellátott szoftver a DaVinci Resolve + Micro panel.

A kamera autó is megkapta az utolsó kenetet, megérkezett a HD lesugárzó készlet és a slick gumiabroncsok a vajpuha suhanásért.

Ezekkel a fejlesztésekkel a Filmstúdió hivatalosan is a "high-end" kategóriába lép, tökéletes minőséget és továbbra is korrekt árat kínálva a meglévő és leendő filmes és ipari ügyfeleknek.

 Stay tuned...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése