Professzionális légi és kézi kamerás felvétel készítés - Filmipari / TV / Reklám és Rendezvény videó szolgáltatás

2018. július 5., csütörtök

Eszközpark fejlesztések

Folyamatosan és dinamikusan fejlődő egyedülálló eszközparkunk új felszereléssekkel gazdagodott!

Első körben csúcs stúdió számítógépünk kapott egy 32 GB DDR4 3466 MHz RAM bővítést, mellyel a belső memória mérete 64 GB-ra nőtt, így már nagyobb terjedelmű 4K 50/60 fps ProRes XQ (4:4:4, 12 bit RAW) anyagok utómunkája is villámgyorssá és gördülékennyé vált. 


Vásároltunk egy Panasonic tele objektívet is, egy 35-100mm (70-200) f/2.8 - at, a közeli plánok megörökítése érdekében.


Érkezett egy csúcs minőségű stúdió világítás szett, a Colmon cég LED paneljei és Spot lámpája, statívokkal, akkumulátorokkal, töltőkkel egy komoly fény-kofferbe csomagolva. Így már rendelkezünk saját stúdió világítással is és megmenekültünk a bérlés okozta fáradalmaktól és viszontagságoktól.




A felszerelések megfelelő tárolása érdekében további PELI koffert vásároltunk, így mára már minden eszközünk ilyen kofferekben szállítódik és tárolódik a teljesség igényével.

Az állvány rendszereink is fejlődtek, egy Manfrotto 055 állvány és egy kompakt 055M8-Q5 videó fej érkezett, ez utóbbi olaj csillapítással, a lágy mozgatás és finom svenkek érdekében.


Érkezett még egy tucat kábel, akkumulátor és egyéb kellék is, melyek mind-mind a gördülékeny munkavégzést segítik.

A folytatásban egy professzionális filmes élőkép-továbbító rendszer érkezik amely lehetővé teszi a forgatás közbeni képanyag továbbítást és a kamera autónkról érkező élőkép továbbítást az irányító rendszerekre, rendezők részére.

Az év második felében - terveink szerint 2 db Panasonic EVA 1 cinema camera fog érkezni, egy merőben más alapot és dimenziót teremtve és felírva Cégünket a nagy filmek világába!

Stay tuned...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése