Professzionális légi és kézi kamerás felvétel készítés - Filmipari / TV / Reklám és Rendezvény videó szolgáltatás

Esküvő

 Látásmód

Esküvői filmejeink magával ragadó képi világgal és ízléssel készülnek, nem hagyományos „videófelvétel készítés“, hanem ízig-vérig cinematográfia. Egyedi köntösben, telis-tele érzésekkel és filmes hatásokkal kifejezetten az igényes esküvői filmre vágyóknak.


Nem megélni…átélni…   Nem lépést tartani…együtt mozogni…    Nem kiszolgálni…örömet okozni…

Nem munka…


…Elhivatottság és szenvedély


Nem lehet más…Több éves mozgókép készítési tapasztalatunk és páratlan kitartásunk a záloga annak, hogy az előttünk álló feladatot nem munkaként hanem szenvedélyként kezeljük, a stábtól elvárható legnagyobb alázattal. Együtt mozgunk, élünk a kihívásokkal és minden apró részletet felhasználunk a tökéletes filmes és érzelmi hatás érdekében.


Páratlan technika

Esküvői stábként az országban egyedülálló eszközparkkal rendelkezünk, melyeket egyedi látásmódunkkal és szenvedélyünkkel kombinálva valósítjuk meg a megrendelővel közös elképzeléseinket. Eszközeink egytől-egyig professzionális, a filmiparban használt eszközök, amelyek garantálják a tökéletes minőséget és filmes látványvilágot, melyeket ízléses zenei aláfestések tesznek felejthetetlenné. 

Esküvői csomag ajánlatok:

Esküvői drón csomag:

Az esküvő során rövid vágóképek készülnek, tetszőlegesen komponálva, személyre szabott beállításokkal, 4K felbontásban, melyeket a megrendelő és/vagy az esküvői videós/cinematográfus a saját anyagába integrálhat, illetve szabadon felhasználhat. A csomag kizárólag légi felvételeket tartalmaz. A rögzített anyagok a helyszínen átadásra kerülnek a megrendelő adathordozójára. A csomag elérhető ProRes HQ vagy ProRes XQ tömörítetlen formátumban, amely garantálja az utómunka rugalmasságát, a high-end minőséget és a luxus film érzetet (opcionális).


Wedding moments csomag:
A legkisebb kész filmet tartalmazó esküvői csomag‚ amely tartalmaz egy ‘Wedding moments’ highlight kisfilmet zenei aláfestéssel,  Full HD felbontásban. A film átadása nagy fájl küldővel történik, valamint videómegosztóra is feltöltésre kerül. A kisfilm elérhető 4K felbontásban és/vagy Luxus verzióban is, ahol a nyersanyagok ProRes HQ tömörítetlen formátumban kerülnek rögzítésre, amely garantálja az utómunka rugalmasságát, a high-end minőséget és a luxus film érzetet. Egyedülálló esküvői csomag opció az országban!


Classic esküvői csomag:
Klasszikus esküvői forgatási csomag, egyedi igények szerint. Tartalmaz egy ‘Wedding moments’ highlight kisfilmet zenei aláfestéssel, valamint egy hosszabb esküvői filmet, melyben a szertartások és a lakodalom részletei is bővebben helyet kapnak. A filmek Full HD felbontásban a megrendelő adathordozóján kerülnek átadásra, a highlight kisfilm videómegosztóra is feltöltésre kerül. Igény esetén 4K felbontásban és  dísz tokban átadott DVD formátumban is elérhetőek az elkészült filmek (opcionális).


Luxus esküvői csomag:
Luxus kivitelű esküvői forgatási csomag, egyedi igények szerint. Tartalmaz egy ‘Wedding moments’ highlight kisfilmet zenei aláfestéssel, egy 20-30 perces esküvői rövidfilmet, valamint egy hosszabb esküvői filmet, melyben a szertartások és a lakodalom részletei is bővebben helyet kapnak. A filmek 4K felbontásban a megrendelő adathordozóján kerülnek átadásra, még az ‘álomklip’ és a kisfilm videómegosztóra is feltöltésre kerül. A nyersanyagok ProRes HQ tömörítetlen formátumban kerülek rögzítésre, amely garantálja az utómunka rugalmasságát, a high-end minőséget és a luxus film értzet. Egyedülálló esküvői csomag az országban!Kérje díjmentes, személyre szabott és egyedi árajánlatunkat!


Ágnes & László wedding moments by EventDrone - truman666-999Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése